Franciza

Pizza Station Franchise snapshot

Cu siguranta multi dintre noi ne-am gandit sa ne deschidem propria afacere. La inceput apare ideea. Apoi vin si planurile. Este foarte important sa stii ce-ti doresti, cu cine pleci la drum si la fel de important  este sa-ti gestionezi foarte bine resursele. O franciza are deja un know-how, o reteta de business testata. In cadrul intelegerii de franciza, sunt puse la  dispozitie echipamentele de productie,  este deja gandita strategia de produs, de marketing , angajatii sunt pregatiti iar noua locatie beneficiaza de numele,  exprienta,  notorietatea si brandul francizorului.  La fel de important, pe langa toate aceste elemente,  francizatul beneficiaza si de sustinerea partenerului  francizor.

Pizza Station este un brand fondat de un antreprenor roman,  brand care a intrat pe piata francizelor din Romania la inceputul anului 2018.

Cu 6 locatii active in prezent si alte 2 in curs de amenajare,  Pizza Station continua extinderea retelei de pizzerii intr-un ritm dinamic si sustinut. Ne mandrim cu o reteta de aluat spectaculoasa,  adusa in Romania de la vecinii sarbi. Marginea acoperita cu susan,  feliile uriase impachetate individual in ambalaje triunghiulare, rapiditatea bucatarilor si know how-ul imbunatatit in timp, sunt motive temeinice pentru care franciza noastra este apreciata.

Misiune & Viziune

  • Sa revolutionam gustul de PIZZA  si sa aducem o reteta noua si o experienta frumoasa consumatorului .
  • Sa fim un punct de referinta pozitiv in domeniul fast-food-ului de calitate si alegerea PRINCIPALA a iubitorului de pizza.
  • Sa fim prezenti in orasele din Romania cu peste 20.000 locuitori.
  • Sa ne extindem si in afara granitelor Romaniei 

PIZZA STATION are si este o reteta de succes, in care misiunea in afaceri inglobeaza principiile leadership-ului si management-ului, iar cu ajutorul unei echipe puternice reusim sa aducem rezultate si multumire. Ne dorim sa reusim impreuna cu partenerii nostri.

NE PUTETI GASI IN:

  • COMARNIC
  • BUSTENI
  • BRASOV
  • MANGALIA
  • EFORIE NORD
  • TARGOVISTE

 Office: Bucuresti si Constanta

Franciza Pizza Station

Pizza Station nu este un brand ca oricare altul,  și alaturi de partenerii nostri continuam sa demonstam asta. Iți punem la dispozitie toate cunostintele pe care le-am acumulat  astfel încat sa iți scrii propria poveste de succes în comunitatea din care faci parte. 

Contacteaza-ne la telefon:

+40 730 490 588

sau la adresa de email

franciza@pizzastation.ro