slider-ic
Pizza Station franciza

Intra in echipa Pizza Station

Oportunitate
section-seprator

Experienta in zona de food ne-a ajutat sa cladim rapid un model de business care sa faca performanta. PIZZA STATION are si este o reteta de succes in care misiunea in afaceri inglobeaza principiile leadership-ului si management-ului, iar cu ajutorul unei echipe puternice reusim sa aducem rezultate si multumire. Ne dorim sa reusim impreuna!

Nivel de investitie intre 25000€ - 35000€

Misiune: Sa revolutionam ideea de PIZZA si sa aducem un gust unic, nou si o experienta completa oaspetelui nostru. Sa fim un punct de referinta pozitiv in domeniul fast-food-ului de calitate si alegerea nr.1 a iubitorului de pizza.

De ce PIZZA STATION?

Pentru ca avem un concept diferit de piata locala, cu felii uriase de pizza, taiate in triunghiuri generoase, cu marginea acoperita cu susan si o reteta sarbeasca autentica.

De ce nu!?

Ingredientele folosite in reteta noastra sunt premium, selectate cu grija; ricotta fara conservanti, vin sec din culturi romanesti pentru sosul pizzei regale, piept de rata afumat, branza cu mucegai, salami din Italia, cannoli ca pe stradutele napoletane, rucola bio pentru vegani si lista poate continua.

Pentru mai multe detalii legate de conceptul nostru, va rugam sa ne contactati.

Telefon: 0768797123

Email: office@pizzastation.ro
PIZZA Station is coming